Ben and Jerry’s Greek Style Frozen Yoghurt

ben_jerrys_frozen_yoghurt

Ben and Jerry’s vet att jag bryr mig om kalorier och vad de kommer ifrån så de frågade om jag vill prova deras nya Ben and Jerry’s Greek Style Frozen Yoghurt som släpps i handeln i mitten av mars. De innehåller 30 procent mindre kalorier och upp till 50 procent mindre fett än övriga produkter. Perfekt en ätardag då jag trots svullandet gärna håller kalorierna så lågt det går.

Här är smakerna som jag fått möjligheten att prova redan nu. Jag måste säga att de är underbart goda så jag förstår inte hur ni ska kunna vänta i flera veckor till. ;)

Strawberry Shortcake
Smarrig premium-yoghurtglass i grekisk stil twistad med det himmelska mötet mellan jordgubbar och krossade shortcakes. En riktig smakexplosion för den som gillar friska bär och yoghurt.

Rasberry Chocolatey Chunk
Len premium-yoghurtglss i grekisk stil full av sköna hallon och maffiga chokladbitar. För den som inte vill kompromissa med vare sig chokladen eller bären. Extra allt helt enkelt!

Vanilla Honey Caramel
Ljuvlig premium-yoghurtglass i en grekisk tolkning av den klassiska kombinationen yoghurt och flödande honung! Kalla den klassisk, men sweet eureka så god!

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Maria5 februari, 2014 kl. 12:44
  • Svara

  Hej Philip,

  Jag har en fråga angående deff. Jag följer en hel del träningsbloggar, allt från hobbytränare, pt, tävlingstränare osv. Min fråga handlar om unnardagar, vissa som deffar har unnardagar då och då, vissa har det inte alls. Finns det olika teorier kring om det är bra eller ej? Hur mycket förstör det av en deffning om man vill nå ett riktigt bra resultat?

  Tack för svar.
  /Maria

  • Elin5 februari, 2014 kl. 21:17
  • Svara

  Kunde du inte beskriva produkterna med egna ord istället för med deras marknadsföringstexter. Trovärdigheten är nämligen noll i dagsläget.

  1. Haha jag är inte expert på deras produkter. Jag klistrade in vad de säger att de smakar så ni andra kan ta del av det. En mer personlig beskrivning får du nog googla efter.

 1. De finns att köpa på 7 eleven från nästa vecka! (V.7) och sen på hemmakväll veckan efteråt (v.8)!! Så vi behöver inte vänta så längre till!! /hälsningar en höggravid kvinna! ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.