Bra pass på Delta idag

0af2a22e8e9b11e3b2630e9c0aaa8964_8

Idag var Superior race på gymmet för att fota och filma Ako inför loppet. Jag passade på att hälsa på dem när jag hade vägarna förbi boxrummet med min klient.

Ni glömmer väl inte att anmäla er till årets häftigaste hinerbanelopp med över 20 hinder på totalt 10 km löpsträcka. Ako kommer tillsammans med andra gladiatorer att utgöra ett av hindrena. Klarar ni att ta er förbi dem?

http://www.superiorrace.se

49306f7e8ea211e38dff0a7d714f88f5_8

Dagens pass blev ett axelpass. Jag körde hela passet under 45 min på min rast men kompletterade med ytterligare tre övningar en timme efteråt. Då hade jag fyllt på med en halv påse bilar och en Bod-e burn så jag var på G igen med massor av energi att göra av med. Det känns verkligen att träningen går åt rätt håll nu. Jag ligger kvar på 102 kg vikt (var nere på 98,6 ett tag och har lagt på mig en del vätska nu) men känner att jag tappar fett främst kring axlar, armar och övre delen av magen. Mitt kaloriintag är något högre idag pga ökad hunger men eftersom jag har åtta veckor kvar till beräknad målgång känner jag ingen stress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.