Då var det måndag igen!

God morgon!

Vilken skön natt det var. Jag somnade vid 2 om jag inte minns fel. När Hannah sa hejdå vid halv tio när hon gick till jobbet vaknade jag och låg med telefonen och kollade mail och lite annat. Jag passade på att springa ut i köket och hälla i mig ett shotglas Aloe Vera med. Bästa kontorsplatsen en måndagsmorgon är i sängen, eller vad säger ni? Efter en timme kände jag för att sova en stund till. Jag la ifrån mig mobilen och somnade om. Vaknade upp vid 12.30 igen och kände att det var dags att förflytta sig till datorn för att jobba vidare. Nu sitter jag här med en Bod-e Burn i handen och känner vilken bra vecka det här kommer att bli. Jag fick ett par spännande mail i morse som jag ska ta reda på mer om och om tre timmar är det dags att jobba på gymmet och köra mitt första egna träningspass på över en vecka. Äntligen är jag helt frisk och fått all energi tillbaka.

Vad har jag lärt mig av influensan den här gången?

– Jag blir seg i hela kroppen
– Jag tappar motivationen för att sköta kosten eftersom jag inte har någon aptit och inte kan träna
– Feber / värktabletter eller vad det nu är gör att jag får ont i huvudet och då kan jag inte blogga eller vara kreativ inom jobbet
– När jag är sjuk blir jag väldigt lättirriterad. Jag vet var min gräns går så jag försöker hålla mig lugn men då blir jag istället osocial och tillbakadragen. Inget kul i mitt liv.
– Det är svårt att acceptera att man måste vila. Det gäller även huvudet. I dagens IT-samhälle är det svårt att vila kropp och knopp.

Som sagt, nu är jag på benen igen och inget kan stoppa mig! Jag har dessutom gått ner en centimeter i midjan under veckan som varit. Det är positivt! Back to diet now!

Jag avslutar med en bild från i somras. Behövs för att jag ska maxa motivationen att ta mig tillbaka till den formen.

6419880cc92c11e292c422000a1fbe6b_7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.