En rundvandring i Vemmas europakontor i Gdansk

kontor7

Det var riktigt kul att få se vårt europakontor här i Gdansk. Många förstår nämligen inte hur stort företaget är här i Europa. I USA har Vemma funnits i 10 år och där är givetvis allt mycket större men vi kommer att växa rejält här närmsta åren. Under 2013 fördubblades omsättningen jämfört med 2012 och de som är insatta i siffrorna spår ännu större framgång under det här året.

kontor3

När man ringer supporten är det någon i den här avdelningen som svarar, antingen via telefon eller mail. Vi har givetvis svensktalande personer här så alla har möjlighet att ringa och få svar på sina frågor.

kontor6

Vemma har vunnit mängder av priser inom bland annat bästa företagande, design, businessapp, innehåll och mycket mer. Jag tror det är nästan 100 priser Vemma fått senaste åren. Då snackar vi bland annat om företagsvärldens egna Oscars. Vår VD BK Boreyko har vunnit pris för att på ett enkelt sätt engagera ungdomar i över 60 länder att bygga sin egen business och på det sättet påverka sin ekonomi utan att vara beroende av chefer och liknande. De som jobbar riktigt hårt har en möjlighet att bli ekonomiskt oberoende men det är inte alla som vill ta det till den nivån utan många är nöjda att få hyran betald eller liknande.

kontor4

Här är rummet de som jobbar på kontoret kan utnyttja när de behöver varva ner en stund. Soffa, massagestol, tvspel med mera för att koppla av en stund på eftermiddagen. Givetvis har de fri tillgång till Verve under arbetsdagarna.

  kontor5

Här är medarbetarna på kontoret här i Gdansk. De jobbar som vilka anställda som helst. De kommer till jobbet på morgonen och går hem på eftermiddagen. De arbetar inte med att rekommendera Vemmas produkter som vi distributörer utan de ser till att våra tekniska system, app i telefonen och liknande fungerar. De ser även till att vi får alla nya produkter som utvecklas i vårt forskningslab och fabrik i Arizona, att vi får allt material vi behöver när vi informerar vår omgivning om innehållet i produkterna och ser till att UPS levererar produkterna från europalagret till våra kunder när de gjort sitt köp i webshopen.

Våra produkter är så pass komplexa att vi distributörer behöver utbildas och informera vår omgivning under exempelvis en kopp kaffe på ett café för att folk ska förstå att den är en förstklassig vitamin och mineralblandning med aloe vera, grönt te och mangostan som genom att intas varje dag stärker immunförsvaret och ger kroppen det den behöver för att fungera optimalt. Vi berättar även att shoten finns i olika format, allt ifrån en nyttig, ekologisk energidryck till en fettförbränningsdryck eller iste/iskaffe/superjuice. Det är alltså ingen produkt som vi vill sätta i en hylla på ICA eller liknande med en dammig skylt under. Det är ett kosttillskott som på bästa sätt kompletterar intaget av näringsämnen man får från maten.

kontor1

Ovan ser ni den nya Vemma Renew som är en superjuice som kommer till Sverige inom en snar framtid. Den har gjort succé i USA då den marknadsförs mot kvinnor. Det är en juice som innehåller vår berömda vemmashot men även innehåller extra silica som är bra för hud hår och naglar. Det spelar ingen roll att jag inte är en kvinna, jag kommer också att dricka den när vi får den till Sverige. Den luktar papaya och smakar riktigt gott. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad den smakar men tänk er exoktiskt.

kontor2

Även Hannah är imponerad över vad Vemma tar fram för produkter. Vi är stolta att representera ett företag som alltid ligger i framkant och vågar ta steget och se utanför boxen  för att göra den mest perfekta företagslösningen för mig och tusentals andra personer som vill jobba med något kul, nyttigt och utvecklande idag och i framtiden. Ett företag som är mer 2014 får man leta efter!

2 kommentarer

  • Ewa8 februari, 2014 kl. 10:14
  • Svara

  Tänk om Vemma kunde ha ett kontor även i Sverige det skulle vara super.
  Väntar spänt på alla nyheter. Njut av helgen nu med Vemma o Hannah.

  • Moa8 februari, 2014 kl. 22:35
  • Svara

  HEJ! Jag har hört att plast (plastfolie) när man tränar kondition runt exempelvis magen ska göra att man förlorar mer fett runt magen eftersom att man svettas mer då. Stämmer detta???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.