Följ med oss till Barcelona

Vi har en fantastisk helg här i Gdansk. Vi blir riktigt bortskämda. I Juni bär det av mot Barcelona och du kan följa med! Jag skrev för några veckor sedan att jag tänker hjälpa två personer att förändra sitt liv med en extra inkomst och resa till Barcelona som första mål. Intresset var stort och jag valde ut två personer som idag är så glada att de hörde av sig till mig. Nu är det dags för ytterligare två personer som vill åka med oss. Resa, transfer, hotell och mat är står Vemma för så det är bara att packa shortsen eller bikinin och bege sig till flygplatsen när det är dags. Maila mig så berättar jag mer. Du är värd att unna dig något extra i livet, ellerhur?

1 kommentar

    • Mari mikhail11 februari, 2014 kl. 00:55
    • Svara

    Det skulle vara riktigt kul o åka ner till Barcelona.. Vill gärna anmäla mig.. Haha tack! ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.