Fullspäckad dag

13878_10151886281145659_2032766822_n

Idag vaknade jag vid 11. Jag tror inte jag somnade förrän 3 så jag fick ungefär åtta timmar sömn. När jag vaknade tog jag min aloe shot som vanligt och gick in i duschen. När jag hade tagit på mig mina kläder så var det dags att packa väskan. Proteinbars, portionspåsar med proteinpulver, PWO, banan, Ahlgrens bilar, linne att träna i och en massa annat som man behöver under dagen.

När allt var i sin ordning tog jag en Bod-e burn och promenerade bort till Coffehouse på Odenplan. Jag hade nämligen ett möte inbokat med en tjej som heter Therese och hennes vän. Det var avklarat på en timme och då var det dags att möta upp Hannah för att gå till barnmorskan för en rutinkontroll. Vi fick reda på att bebisen lagt sig till rätta med huvudet neråt i hennes mage. Den ska växa ytterligare 7½ vecka nu och sedan är det dags att ta sitt livs första beslut, nämligen att ta sig ut från magen och se vad världen har att erbjuda.

Resten av dagen hade jag ett par PT pass inbokade och efteråt var det dags för mitt egna pass, nämligen triceps och framsida lår. Jag laddade upp med dagens andra Bod-e burn och avslutade passet med cirka 80 gram bilar. När jag kom hem åkte kycklingfiléerna ner i pannan och riset i kastrullen. Så gott med dagens första lagade mål kan jag säga er!

På tal om träning, jag fick ett mail angående en sajt som en kille byggt. Den är fokuserad på kost, träning och recept och liknande. Ni kan kika in och se om det är något ni gillar när ni har tid. http://www.pagymmet.se/se Själv tänkte jag synda lite nu och provsmaka något som levererades med bud idag. Vad får ni se i ett inlägg lite senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.