Har du en stund över i helgen?

vemma-liquid-antioxidant

1238109_10151844506360659_504002239_n

Min vän Jiman från Jönköping kommer och hälsar på i helgen. Vi tänkte avsätta dagarna till att träffa er som är intresserade av att få provsmaka våra produkter och höra vad Vemma-shoten kan göra för er hälsa. Den är ekologisk, utan konserveringsämnen eller färgämnen och utan sötningsmedel och dessutom finns den i flera olika former – bland annat hälsosam energidryck, viktminskningsdryck, superjuice (för bättre kvalitet på hud, hår och naglar), supergod iste, sportdryck och snart även som vaniljlatte. Man väljer ett av alternativen för att få i sig shoten en gång om dagen.

Har du en stund över och har vägarna förbi Hötorget i helgen så maila mig (philip@lailani.se) och boka en tid så får ni prova våra marknadsledande produkter. Givetvis är det gratis och inte bindande på något sätt.

Nedan ser ni vad en shot innehåller utan att man behöver få i sig kalorierna.

vemma-minerals-chart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.