Honeycomb Yoghurt är ett smartare alternativ till glass

bild1

Jag har en vän som rekommenderade mig att prova Honeycomb yoghurt som finns i Stockholm och Linköping. Deras yoghurt som är krämig och god är gjord av äkta yoghurt utan syntetiska tillsatser. Jag vet att det finns konkurrerande yoghurtglassbarer där innehållsförteckningen är lång som på en burk kakor du köper i matbutiken.

Honeycombs yoghurt är tillverkad i Grekland och innehåller så mycket som 9 gram protein per 100 g. Dessutom innehåller den levande probiotisk yoghurtkultur och det finns alltid olika smakriktningar att välja bland. 100g frusen yoghurt innehåller mellan 105-128 Kcal beroende på smak.

Vill ni veta var de finns så hittar ni en lista här: http://thehoneycomb.se/har-finns-vi

Ni kan även följa Honeycomb på instagram. Där får ni ta del av alla nyheter och annat kul: @honeycombyoghurt

2 kommentarer

    • Johan10 februari, 2014 kl. 21:56
    • Svara

    hej förut så skrev du ett inlägg om hur du gick från jättesmal till tjock och stark där du även beskrev hur du tränade och åt för att gå upp 20kg på 9 månader vart kan jag hitta det jag har letat och ltet men hittar inte det skulle du kunna länka det i kommentarerna btw jättebra blogg följer den varje dag

  1. Menar du det här inlägget?
    http://ptphilip.se/min-kost-for-tillfallet/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.