Massor av kalorier ikväll

pannkaka1

Vi har infört en tradition hos oss. Jag tror att det är viktigt med traditioner när man får barn. Det är inte den mest hälsosamma traditionen men viktigt för hälsan ändå. Idag är det torsdag igen och då är det dags för pannkakor. Hannah gör de godaste pannkakorna i världen. Jag skojar inte, hade ni smakat så hade ni aldrig velat ha någon annans igen. Jag misstänker att en av ingredienserna är mycket kärlek.

För att kunna njuta maximalt av middagen (pannkakor med nutella eller glass och sylt) förberedda jag mig under dagen.

1. Kört ett tungt träningspass och rört mycket på mig
2. Begränsade kalorierna. Jag drack enbart 2 st Bod-e Burn och tre proteindrinkar under dagen.
3. Jag tog en promenad med hunden före och efter middagen.

biskvier1

Tro inte att det bara är att bestämma sig för att deffa när man bor med en kvinna i nionde månaden. Man stöter på hinder efter hinder. Jag hade förberett mig för pannkakor men att mötas av en plåt med nybakade biskvier med typ tusen kalorier per kaka kan inget i världen förbereda en tillräckligt för. Jag smakade snällt och är glad att jag blev proppmätt efter bara någon tugga. Det enda med mer kalorier som man kan laga måste vara friterad ost haha.

Vill ni ha receptet så hittar ni det i Hannahs blogg. De är supergoda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.