Nu är det inte långt kvar…

d47711a698b011e3b7b51237f4328294_8

Då är det tisdag igen. Jag vaknade krasslig och fick ändra om lite saker i dagens schema. Jag sov vidare ett par timmar för att krya på mig så gott jag kunde. Vid 14 hade jag en casting inbokad för en amerikansk reklamfilm. Jag får inte berätta mer än så men jag kan säga er att jag klev utanför min comfort zone så det heter duga. Endast klädd i ett par shorts fick jag både improvisera på engelska, fllexa, dansa och en massa annat. Riktigt kul men inte det lättaste med magsmärtor och feber. Jag hade tryckt i mig ipren och alvedon precis innan som tur var.

Idag hämtade Hannah vår vagn som vi beställde i december. Det är en Teutonia Fun 2014. Det känns skumt att det står en vagn i hallen nu men jag antar att man vänjer sig rätt snabbt. Det är endast 47 dagar kvar till BF nu så jag hoppas tiden går fort. Vill inget mer än att träffa och se hur vår lilla pojke ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.