Ny vecka, nya utmaningar!

1186054_10151896042490659_55474257_n

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen. Det var en fantastisk helg med bästa gänget. Mat, skidor, skoter, viner, öl, gemenskap, brorsan och en massa annat som förgyllde dagarna. I fredags skulle Rix morgon Zoo ringa mig för att ställa en exptertfråga inom området träning. Tyvärr hann de inte med det då de var tvungna att åka till OS med ett tidigare flyg. Jag som hade sett fram emot att väckas av Markoolio och Adam Alsing, haha. Får se om det blir av den här veckan istället.

Jag har tyvärr känt mig krasslig hela dagen idag. Feber och halsont kröp sig på så jag struntade i att träna och avbokade några klienter på gymmet för att gå hem och sova istället. Hannah proppade i mig en massa alvedon och ipren och de fungerar rätt bra. Hur jag vet det? Jo för att jag mår förjävligt när de slutar värka. Man vet inte att man mår bra förrän man mår dåligt igen helt enkelt.

I morgon skulle jag egentligen följa med Hannah till barnmorskan men jag fick ställa in det då jag är kallad till en casting istället. Vad det handlar om får ni veta vid senare tillfälle. Jag kan säga att det är något riktigt häftigt och har med USA att göra.

Just det, vi ska hämta vagnen i morgon med. Den har levererats från Tyskland och väntar på oss hos Baby experten på Sveavägen. Hannah googlade i veckor innan hon kom fram till att det är bästa alternativet för oss. Den går igenom spärrarna i tunnelbanan, är hög då jag är lång och till ett mycket bra pris jämfört med många andra liknande märken. Jag kan skriva mer om det i morgon.

Nu ska jag sova vidare. Vi hörs i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.