Pannkakor, syrran på besök och packa inför helgen

ac9eea248f7711e39b8a125d06582ab4_8

Dagen flög förbi som vanligt. Jag sov tills jag vaknade av mig själv och det var vid 11 tiden och sedan var det jobb framför datorn som gällde. Vid 15 begav jag mig till gymmet för att köra ett ryggpass tillsammans med en klient. Det är super när man kan kombinera nytta med nöje. :)
Jag fick sedan äran att köra slut på ytterligare två personer innan det var dags att bege mig in till Hötorget för att ha ett möte med en supertrevlig bloggerska och ett eventuellt framtida samarbete.

Ikväll var syrran på besök. Vi käkade pannkakor som Hannah stekt och sedan gick de igenom ett par detaljer som Tara ska tänka på när hon passar Theo i helgen. Vi ska nämligen iväg och Hannah har väääldigt svårt att lämna ifrån sig Theo och vill gärna höra att den som passar honom är eeeextra försiktig. Haha, jag vågar inte ens tänka på hur det ska bli när vi ska ha barnvakt i framtiden.

Nu är klockan 24 och vi har packat färdigt det vi behöver ha med oss så nu blir det ett par timmars sömn. Om fem timmar bär det iväg mot Arlanda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.