Tips för dig som dricker proteinpulver

motformen

I jakten på sommarformen tänkte jag ge er ett enkelt tips som många kanske inte tänker på.

Eftersom jag behöver få i mig en stor mängd protein varje dag (200-300 gram) är det inte alltid lätt att äta allt i form av mat och jag kommer inte alltid ihåg eller orkar för den delen att blanda en massa proteindrinkar.

Mitt tips är att när man vaknar, kommer till jobbet eller kommer hem från jobbet blandar tre portioner proteinpulver på en gång i en shaker och ställer in i kylen. Då har man cirka 75 gram protein som man smuttar på exempelvis under kvällen som jag brukar göra och är det något kvar när det är dags att lägga sig kan man använda det som nattprotein.

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Lisa4 februari, 2014 kl. 14:44
  • Svara

  Vilket proteinpulver tycker du är bäst?

  • Mattias4 februari, 2014 kl. 15:34
  • Svara

  Är det inte så att proteinpulvret misstar sin effekt om man låter det stå för länge i kylen ? Att det avtar lite ?

  1. Det är ingen fara. Se till att ha drinken i kylen bara. Kreatin bör man däremot inte låta stå blandat.

  • Johanna5 februari, 2014 kl. 21:19
  • Svara

  Hej!
  Jag har en liten fundering.. Jag får väldigt lätt håll när jag tränar och kan inte dricka nån PWO innan jag kör mina pass. Finns det något annat man kan ta ist för att ”höja” prestationsförmågan?

  Tack för en jättebra blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.