Veckans andra pass avklarat

gympass

Idag kändes det bättre i kroppen under träningspasset. Jag var betydligt starkare än igår och det var riktigt kul att träna. Jag körde helkropp i dag med eftersom jag inte tröttade ut musklerna något nämnvärt igår utan väckte dem snarare efter en kort dvala.

En timme före passet drack jag en proteindrink. Precis innan hällde jag i mig en Bod-e burn och efteråt blev det två nävar bilar tillsammans med ytterligare en proteindrink med cirka 15 gram protein. Det höll mig mätt till middagen som idag blev ris och kyckling. Det är skönt att vara på banan igen.

Rekordvikten 106 kilo är idag nere på 102,2 kilo och jag känner att den kommer att fortsätta neråt ett tag nu.

1 kommentar

  1. Fan du har blivit riktigt krallig du :)! Grymt jobbat! Vi får styra upp ett träningspass i sommar när jag kommer hem. Kör hårt mannen!

    /Alexander Öqvist
    Träningsblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.