Vilken helg det varit!

Vad har hänt sedan jag bloggade sist? Jo massor! Gårdagen avslutade vi med att äta middag på Svartengrens. Deras kött alltså! Wow! Älskade deras minikavring med, jummie! Vi var där med ett annat par vars kvinnliga hälft är vän med Hannah sedan många år tillbaka.

9fddb0429c1d11e39c71122220ff8bae_8

Idag vaknade jag till en fullspäckad dag. Vi hade massor av möten inbokade hela dagen. Jiman var uppe två dagar och med så många som vill veta mer om Vemma hade vi inget annat val än att boka dagarna fulla med informationsmöten. Vilka människor vi träffat! Drivna och hungriga personer som inte vill annat än att förändra livet till det bättre. I grund och botten är det produkterna de vill veta mer om men när de märker att sättet vi jobbar på är något som är helt unikt ber de om att få veta allt för att se om det är något för dem. Redan nu vet jag att många av de vi träffade kommer att bli affärspartners för livet – och goda vänner. Lika barn leka bäst, ellerhur?

181131349c9a11e3b75d0ee2f53ed40e_8bf951edc9cb511e3ba2f12bec427d882_8

När jag var på väg hem ringde jag Hannah och frågade vad hon vill äta. Det är min sista dag på min slarvperiod så vi kan unna oss vad vi vill. I morgon blir det ris och kyckling igen. Vi kom fram till att vi inte skulle laga middag alls utan äta oss mätta på hennes filmjölkslimpa. Såååå god!!! Med massor av smör på. Hannnah testade att göra dem i muffinsformen den här gången och det blev rätt coolt. Jag ska se om hon kan slänga upp recept i sin blogg i morgon.

IMG_6724-2

Jag har som ni vet varit sjuk under veckan som varit och därför har jag inte haft orken att blogga som jag brukar. I morgon är det ny vecka, ny energi och framförallt nystart med träningen! Då kommer jag att uppdatera bloggen mer frekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.