Vinn en Samsung Galaxy S4 Active telefon

Nu är det inte långt kvar till vinter OS i Sotji! Det vill jag fira med att ha en tävling där en lycklig vinnare får en Samsung Galaxy S4 Active. Som grädde på moset får ni dessutom ett skal som Henrik Lundqvist signerade när jag var hos honom i New York.

samsung_galaxy_s4_active_tavling

Jag använder själv en S4 Active på jobbet och det jag gillar med den är att den är att den är damm- och vattentålig, har extra lång batteritid och hög prestanda med quad core-processor. Jag har inte gjort det själv än men det går att fota under vatten om man vill.

Vad ska ni då göra för att ha chans att vinna er alldeles egna Galaxy S4 telefon?

Jo, ni följer de tre enkla stegen nedan:

1. Följ mig på instagram, ta en skärmdump av tävlingsbilden jag har där (och ovan här i bloggen) och publicera i ditt eget flöde.

2. Skriv en motivering under bilden varför du vill vinna telefonen med ett extra signerat skal av Henrik Lundqvist.

3. Tagga bilden med #vinngalaxys4 och @philiplailani

(Ni som inte har instagram blir vän med mig och delar det här inlägget/bilden på facebook tillsammans med er motivering)

Vinnaren utses 14 februari av mig och en jury med representanter från Samsung. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.