Wow, vilken kväll!

Ikväll var det mingel och fest här i Gdansk. Vi blev körda till Vemmas europakontor där de fixat i ordning en rejäl festlokal. Folk från flera olika länder fanns på plats och vi fick njuta av massor av mat, godsaker och härliga drinkar. Ville man så kunde man äta och dricka sig mätt för en hel vecka framöver. Under kvällen ”uppträdde” en bartender som är riktigt riktigt bra på att trixa med flaskor och glas. Han gav oss en fantastisk show så vi nästan tappade hakan. Jag filmade en del och ska se om jag kan få upp det på nätet så får ni se. Helt otroligt vad killen lärt sig.

Efter festligheterna bestämde vi oss att gå ut och äta en bit med våra vänner från Stockholm som också är här. Det blev dock bara ett par cheeseburgare på donken för att hålla oss mätta till frukostbuffén i morgon bitti.

party10 party9 party8 party5party7 party6  party3party4  party2 party1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.