Ännu ett bra pass

8311eceaa3b511e38dff1209c9135191_8

Jag är verkligen på G nu med träningen. Efter influensaveckan är jag åter på benen och känner mig starkare än någonsin. Det blev nionde dagen på raken idag och än har min kropp inte sagt ifrån. Jag är noggrann med att variera muskelgrupperna
så de olika delarna får en chans att återhämta sig en eller ett par dagar. Jag är även noga med proteinintaget och sömnen, samt att jag ser till att få i mig allt kroppen behöver i vitamin och mineralväg per dag.

Idag blev det marklyft som start. Jag fortsatte sedan med ett härligt ryggpass. Före drack jag som vanligt en Bod-e burn och efteråt snabba kolhydrater och en proteindrink. Idag åt jag min första lagade måltid klockan 22.00. Från frukosten som bestod av Bod-e burn fram till middagen drack jag enbart proteindrinkar. Magen har kurrat konstant men det är inget jag bryr mig om. Kalorier finns det gott om i skafferiet kring min buk.

När jag satt på ett möte ikväll fick jag ett meddelande på telefonen ”Hej älskling! Jag ska baka chokladbollar så jag kan inte svara om du ringer. Vi ses hemma sen. Puss”

Nedan ser ni vad jag möttes av när jag kom hem.

4d00b254a3dc11e3b0fa0add244a8783_8

Låt bebisen komma till världen snart så vi slipper alla gravidcravings. Det är inte lätt minska i fettprocent i vårt hem nu kan jag säga er. Om jag smakade? Självklart. Underbart goda var de! Skulle någon mot förmodan vilja ha receptet finns det i Hannahs blogg.

Nu ska jag sätta mig och maila en stund och sedan blir det att sova. Jag räknar med 10 timmar sömn i natt. Med andra ord inget alarm i morgon så jag låter kroppen vakna av sig självt.

Kvällsvikt: 101 kg    (Vikt för 10 dagar sedan: 106 kg)  – Nu är jag på väg ner igen med andra ord…

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Philip5 mars, 2014 kl. 08:09
  • Svara

  Hej! Är nyfiken på hur mycket kval du får i dig per dag?

  1. Jag räknar inte kalorier utan kör på känsla. Jag är hungrig om dagarna vilket är ett tecken på att kroppen behöver ta av fettreserverna för att kompensera. Skulle tippa på att jag ligger på 2000-3000 kcal om dagen iallafall.

  • Marcus5 mars, 2014 kl. 23:38
  • Svara

  Tjena Philip,
  Önskar gärna att du skriver ett förslag på hur en dags diet för din del ser ut.

  • Emma8 mars, 2014 kl. 11:16
  • Svara

  hahaha ;) känner igen de där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.