Dagens pass

idag

Idag blev det ett pass på Planet Fitness. Jag körde ett gäng set med knäböj, varvade med utfall och avslutade med tricepsövningar. Kändes riktigt bra trots elfte dagen på raken. Blir ett pass i morgon med så slänger jag in en vilodag på lördag. Det kommer min kropp att uppskatta haha.

3 kommentarer

  • Jimmy7 mars, 2014 kl. 11:31
  • Svara

  Tjena philip!

  Hur lång tid ligger ett pass på som du kör? (i minuter)
  Det sägs så mycket olika hur länge musklerna klarar av att belastas och fortfarande utvecklas optimalt.
  Att det inte är någon ide att fortsätta när det känns som att muskeln är för trött för att ge något svar.
  Tack på förhand.

  • Emmy7 mars, 2014 kl. 14:39
  • Svara

  Hej Philip!
  Jag undrar om du skulle vilja berätta lite om vad du tycker om tabata-träning och även ge exempel på hur ett bra tabatapass skulle kunna se ut. Har nyligen fått upp ögonen för tabata-pass pch har laddat ner en app som räknar tiden åt mig, men vet egentligen inte riktigt vilka för- och/eller nackdelar sådan träning har. Tack på förhand :)

  • Sabina7 mars, 2014 kl. 22:34
  • Svara

  Hej Philip! Jag är en 17-årig tjej som skulle behöva lite hjälp.
  Jag älskar att träna, tycker det är rogivande och kul! Mitt problem är att jag inte ser de resultaten jag vill se. Jag började träna mer seriöst när jag gick i 9:onde klass och där drog jag på mig en ätstörning.

  Under mitt första år på gymnasiet blev jag dock av med ätstörningen och började träna lagom mycket och fokuserade mer på mitt välmående. Något jag inte blev av med var mina kroppskomplex. Jag är inte överviktig utan normalviktig och många skulle inte beskriva mig som mullig heller för den delen men jag har kvar det där lilla ”extrafettet” som gör mig så illa till mods.

  Jag tränar 3-4 ggr i veckan där jag kombinerar styrka och mycket kondition/cardio och jag äter hyfsat hälsosamt. Det vill säga, lite skit och mycket vanlig mat.
  Jag skulle må toppen över mig själv om jag fick bort det där fettet, kanske ett kilo eller två. Kan du ge mig tips för hur jag ska nå mitt mål? tack på förhand! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.