Dagens pass

Idag blev det ett axelpass på Delta Gym. Jag kände mig stark och hade mycket energi. Det blev bland annat axelpress med hantlar (42 kg hantlar) och sidlyft med hantlar (20 kg). Jag kör nästan alltid 8:an med 20-25 kg platta när jag kör axlar. Ni känner till den vid det här laget antar jag. Jag älskar att avsluta passet med den. Före passet drack jag en Bod-e burn och tog koffeinfri PWO (eftersom det är koffein i Bod-e burn) och efter passet drack jag 40 gram protein och åt cirka 80 gram bilar.

67d3a26ab36f11e3961c1280b6cc0851_8

Malin Johansson och Sophie Arvebrink var också på Delta så jag passade på att hänga lite med dem medan PWO:n kickade in.

3 kommentarer

  • Mikaela25 mars, 2014 kl. 12:00
  • Svara

  Hej Philip!
  Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om ortorexi? Känner att det är otroligt viktigt att ta upp, då det är en hårfin gräns att leva hälsosamt och ”ohälsosamt hälsosamt”. Tänker bla på att fintess som är en tävlingsgren har blivit synonym för hälsa osv.

  • Jenni25 mars, 2014 kl. 21:38
  • Svara

  Varför just ahlgrens bilar? Är det ok att äta kakor/choklad etc efter träning? Det vore ju drömmen!!! :)

  1. De innehåller snabba kolhydrater utan fett eller en massa fibrer. Kakor och choklad innehåller mest det du inte behöver efter ett träningspass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.