Det blev ingen träning idag

Idag tog jag en vilodag från träningen. Mest för att jag haft möten hela dagen och inte haft tid att besöka något gym. Jag har dock försökt få i mig en stor mängd protein eftersom det är när man vilar kroppen behöver byggstenarna för att reparera skadorna. Middag blev det på Kungsgrillen och måltiden blev så klart ris och kyckling. Dock blev det lite kladdkaka med grädde med Hannah på kvällen. Det är inte många dagar kvar nu innan hon ska vända och gå neråt i viktskalan igen. Givetvis ska hon inte dieta eller något sånt i början men det känns mer motiverat för henne att undvika onyttigheter när hon vet att hon inte konstant ökar i vikt för varje dag som går. Hon är värd att få unna sig nu när magen är stor som en ballong och kroppen känns som en säck potatis när hon rör sig. Som sagt, snart ett minne blott och inte lång tid kvar innan hon dessutom tänkt börja träna på gym igen.

chuck-norris-zombies

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.