Ett stort grattis till era framgångar!

Jag är lyckligt lottad som får jobba med mina absolut närmsta vänner i ett företag som förmodligen kommer att bli det största direktförsäljningsföretaget i världen inom ett par år.

Vi har alla en efter en insett att vi verkligen kan förändra våra liv helt och hållet. Det låter kanske för bra för att vara sant men ni måste lita på mig till 100%. Ni som klickat er in på sidan ”min bakgrund” i menyn ovan ser att jag har väldigt stor livserfarenhet och ni måste lita på mig när jag säger att det inte finns något arbete som jag kommit i kontakt med under mina 15 år i yrkesvärlden som kommer i närheten av Vemma.

Jag vill passa på att gratulera tre av mina vänner som klättrat i karriärstegen och är närmare sitt mål att vara ekonomiskt oberoende inom ett par år. Det är inte alla som har sådant mål men de tre precis som jag har det och vi kämpar för att nå dit. Antingen följer ni med på resan själva eller så kan ni följa vår resa i min blogg. Jag är glad för vad ni än väljer eftersom jag respekterar att det vi gör inte är något för alla. Vi behöver fortfarande brandmän, butiksbiträden, brevbärare med mera.

3f29767eb04e11e3928112bd010bafb9_8

Först ut är min bardomsvän Jiman som klättrat från Diamond som är fjärde steget i karriärstegen upp till Platinum. Det är det absolut svåraste klivet att ta eftersom det innebär att man måste coacha andra till framgång för att uppnå den totala omsättning som krävs för denna nivå. Ni som inte har koll på Vemma kan man enkelt säga att varje flak som Vemma säljer som någon i vårt team varit med och marknadsfört får vi alla en kickback. Med ett visst antal per månad hamnar man på olika positioner i karriärstegen. Att hjälpa andra bli bättre på sitt jobb ökar helt enkelt omsättningen.

 

04b74ec4b0eb11e380f00afa321cabe2_8

Karin är en god vän till mig som ivrigt frågade vad Vemma är när jag började i höstas. Jag lovade att hjälpa henne komma igång så fort jag satt mig in i verksamheten. Sagt och gjort, hon startade igång sin egen business och idag har hon klättrat till Diamond nivån och har en riktigt bra veckolön. (Ja, vi får lön varje vecka) Vemma betalar på diamondnivå och uppåt ut ett bidrag varje månad så Karin kan skaffa en snygg BMW om hon vill. Med andra ord, hon har ökat sin inkomst varje månad rejält, kommer att kunna köra runt i en betald bil och mår bättre än någonsin. Det märker man när man träffar henne. Vi har hittat det där extra i livet och det syns på oss alla.

 

linnea

Sist men inte minst har Linnéa som också är en god vän till mig tagit sig upp på Gold nivån på kort tid. En all inclusive resa till Barcelona i sommar väntar och en rejäl veckocheck som hon inte kunde drömma om förut trillar in var sjunde dag. Snacka om att vara bortskämd efter ett par månaders extrajobb. Man hinner knappt börja veckan innan lönebeskedet trillar in i mailboxen på torsdagsförmiddagen.

Grattis mina vänner och framförallt bra jobbat!! Ett starkare team får man leta efter. Nu är det all in som gäller och expandera businessen över hela Sverige.

Nu är det ingen som betett sig så mot mig men mot flera av mina vänner, det mest underbara är att alla skeptiker, folk som skrattat, de som påstått att det är något som inte kommer funka får äntligen bevis på att de hade fel. Är det inget för dem så kan de åtminstone hålla tyst. Varför kan inte folk glädjas åt andras framgång? Jag älskar när mina vänner blir framgångsrika! Det är det som driver mig. Jag struntar fullständigt i idioter på Flashback, andra forum och folk som inte har den minsta aning om vad MLM, nätverksföretag och direktförsäljning är.

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Emily23 mars, 2014 kl. 00:44
  • Svara

  Riktigt bra skrivit! Du inspererar verkligen och har gjort mig väldigt väldigt intresserad!! Maila mig gärna vill veta mer och är som sagt grymt intresserad

  1. Se mail.

  • Ellinor23 mars, 2014 kl. 16:21
  • Svara

  Som ovan skriver, har sett att du skriver mycket on det här och är intresserad av vad det är och hur det funkar? Företagsmässigt och produktmässigt. Jag bor ju i Göteborg men kanske funkar ändå?
  Jag har heltidsjobb just nu men kommer till hösten börja plugga och har ju då mer tid ifall det är ett sådant krävande arbete?
  Mejla gärna mig o förklara och även om det finns något intresse för att ’värva’ mig :)
  Mvh Ellinor

  1. Se mail.

  • Anton27 mars, 2014 kl. 22:21
  • Svara

  Hej jag är riktigt intresserad av vemma så om du kunde skicka mail till mig med! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.