Fullspäckad dag

b159e03ea6e011e3ac2412fc0c5d6ea6_8

Idag har jag haft en massa möten med spännande människor som alla är intresserade av Vemma. Som jag ser fram emot dagarna jag lägger all tid på det jobbet. Finns inget roligare just nu om jag ska vara ärlig. Det är dessutom ett bra sätt att få tiden att gå fortare mot förlossningen. Efter mina möten mötte jag upp Therese och Tobbe som båda var inne i stan på ärenden. Jag tog med dem till Kungsgrillen vid Hötorget där de fick smaka den bästa ris och kycklingen i stan och även deras kebabkött, bea och currysås som är otroligt goda. Ikväll har jag tagit det lugnt hemma i soffan med Hannah. Hon visade ett spel i mobilen där man ska dra bort en massa ”grödisar” likt candy crush. Det slutade med att vi suttit i soffan med mobilen i händerna i fem timmar. Aja, det behövs ibland. Ni vet, bara koppla bort omvärlden och peka och klicka.

Nu ska jag sova. I morgon är det en ny Vemma-dag. God natt!

Ps. Det var underbart med en vilodag. Ser fram emot en ny träningsperiod som startar i morgon.

1 kommentar

  • Daniel9 mars, 2014 kl. 21:03
  • Svara

  Hej. Jag följer dig dagligen och har märkt att din diet har gått dåligt sedan du började i början av December. Jag tror detta kan bero på dieten du utsatte din kropp för innan du skulle åka till USA för ett år sedan? Då kroppen hamnar i en mild grad av svält efter en diet där man tappar mycket på kort tid, i ditt fall 14(?) kilo på 9 veckor. Detta gör att kroppen hela tiden vill ha mat, mat och mat efteråt och därför har du svårt att hålla dig borta från godsaker.

  Har jag fel? Rätta mig gärna. Är intresserad av och veta! Jag har nämligen själv varit med om detta, att efter en diet gå upp 10+ kilo och vill veta mer kring ämnet!

  Med vänlig hälsning
  Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.