Fullspäckade dagar… för få timmar på dygnet

adc223faaf6e11e38b8b1221fbc2f60a_8

Nu är jag inne i en period då jag knappt hinner med att andas. Allt går i hundra och dagarna flyger iväg som om dygnet bestod av 10 timmar. Jag lyder en vis mans råd, sov snabbare. Då får man ut mer av dagen.

Den här mannen heter Andreas Grenthe och jag spenderade ett par timmar med honom igår. Han är tre år före mig inom Vemma och mitt mål är att komma ifatt honom i karriären. Mål är viktiga att ha men med den killens otroliga energi är det svårt att hinna ikapp. Det som driver mig är att befinner mig där jag vill, nämligen att aldrig mer behöva oroa sig för pengar i resten av sitt liv. Fyra år. Det är ingenting. Dessutom går allt mycket snabbare idag då vi jobbar med sociala medier, fler produkter och mobil app och supersmidig onlinehandel.

För er som inte vet så säljer Vemma en världsledande vitaminshot med extra mangostan, aloe och grönt te som även finns som nyttig energidryck, viktminskningsdryck, iste och snart iskaffe. Vemma gör ingen reklam själv utan vi som jobbar med dem är utbildade att marknadsföra produkterna åt företaget. Vemma lägger därför 50% av intäkterna per sålt flak till oss som jobbar med just marknadsföringsbiten.

För en person som vet hur man pratar med folk och kan stå för produkten innebär det ett väldigt enkelt sätt att tjäna någon tusenlapp i veckan till flera heltidslöner per månad som Andreas. Hur mycket tid man vill lägga avgör man själv. Vi jobbar nämligen i team vilket gör att det som säljs får alla lika stor del av. Mitt råd är att iallafall lägga 3-5 timmar i veckan.

Nog om det, nu vet ni vad vi pysslade med när vi sågs. Planering för framtiden och en del träningssnack.

d936d52caf7c11e38da5127b18d6ac63_8

Efter träningssnacket blev det ett tungt ryggpass på Delta Gym. Perfekt efter en dag då man suttit på ett café och pratat med människor. Jag kände mig riktigt stark idag och jag tror det kan bero på kakorna Hannah bakat kvällen innan. De tryckte in en massa extraenergi i mina muskler.

När jag kom hem på kvällen möttes jag av ett färgglatt hav på golvet i vardagsrummet. Hannah hade varit på ett event som Malin Jädergård ordnat. Hennes goodiebags var så tunga att hon knappt fick med sig dem hem. Inte lätt att kånka på allt det där med 16 dagar kvar till förlossningen. Nu har vi choklad och en massa annat så det räcker och blir över. :)

20140320-223945

Idag blev det ett benpass på dagen och ett bröst och axelpass med Karar på kvällen. Jag börjar få till konturerna riktigt bra nu vilket är kul. Snart kan jag till och med tänka mig visa mig utan tröja på foton haha. Ja, ni som följt mig ett tag vet att det blir en del sådana när jag är i form haha. Ni tjejer putar med rumpan på var och varannan bild så jag tycker det inte är mer än rätt att vi killar också får vara stolta över en kroppsdel och visa upp.

b49dcf46b07511e392a612cb04c408c6_8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.