I’m back!

44cb5320aa1a11e3a59e127b7c11055b_8

Sorry om det varit lite segt med uppdateringarna senaste dagarna. Jag åkte på någon form av pollenallergi och fattade inte det förrän efter några dagar. I måndags hade jag influensasymptom och hoppade över träningen. I går insåg jag att det berodde på allergin. Jag tog en allergitablett (visade sig ha gått ut för tre år sedan, men den funkade ändå) och blev istället supertrött. Jag jobbade, tränade och hade mina möten som jag planerat in men mycket mer än så klarade jag inte av. I dag känns det bättre och jag hann med veckans andra pass. Jag körde marklyft och axlar igår så idag fick det bli knäböj och triceps.

Jag minskade från 93 cm midja som jag haft ett par veckor till 92 cm idag. Vågen visade dessutom 100,2 kilo vilket innebär att jag är på tvåsiffrigt om någon dag. Jag känner mig inte ”tjock” längre och snart åker mina ”smaltröjor” fram. Ni vet de där lite tajtare tishorna som inte är ett dugg attraktiva om man har en kulmage haha.

För övrigt har jag skött kosten bra idag. Jag vaknade, drack en aloe shot och tog aminosyror i tablettform. En stund efteråt drack jag en Bod-e burn och fortsatte med proteindrinkar under dagen. Det blev en proteinbar en timme innan träningen på kvällen. 15 min före slank det ner en PWO och en Verve. Jag körde mitt pass och fyllde på med ungefär 40 gram snabba kolhydrater på väg hem och åt sedan dagens enda mål som idag blev potatis med biffar som Hannah lagat. En timme efteråt drack jag min andra Bod-e burn och innan läggdags blir det en kaseindrink och CLA.

Jag fick hem One Vitargo idag. Det är supersnabba kolhydrater som fungerar på samma sätt som mina bilar men något mer optimalt. Blir att testa det efter nästa pass. Återkommer om produkten då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.