Make it happen UF – Boken är äntligen här

I höstas blev jag kontaktad av två tjejer som heter Moa Johansson och Emelie Gunnarsson som går andra året på gymnasiet. De berättade att de tänker göra en egen träningsbok som UF-företag och frågade om jag ville vara med och bidra med material. Jag älskar när unga människor är drivna och vill hjälpa till att göra Sverige hälsosammare. Jag såg till att klämma in den tid i schemat som krävdes för att hjälpa dem och när de fått vad de ville ha var det bara att vänta. Nu är boken äntligen här.

Jag är imponerad över ert arbete tjejer! När jag gick UF gjorde vi något krafs som inte ens gick att sälja, vad minns jag inte idag. Tanken är ju att starta ett företag som ska ta fram en produkt som går att sälja och det har ni lyckats med. Jag tycker därför att alla ni som läser min blogg som gillar träning ger ett bidrag för deras slit och beställer hem boken för ynka 120 kr.

Ni hittar deras hemsida här:

http://www.yourvismawebsite.com/make-it-happen-uf

Övriga medverkande i boken är Elvira Hollander och Johanna Mogren. PT Fia har bidragit med ett par nyttiga recept.

Jag tänkte lotta ut ett ex av boken som jag signerat här i bloggen innan helgen så håll utkik.

make_it_happen_uf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.