Middag med Jesper och gänget

hannah_philip

Jesper fyllde år idag så vi träffade upp honom, Jiman, Karin och Henke på restaurangen Supper på Tegnergatan. Vilken smakupplevelse! Det blev trerätters och jag kan lova att min mage nästan var större än Hannahs efteråt. Det var det helt klart värt. Dessutom levde jag på proteindrinkar och en tallrik pasta fram till kvällen så jag hade ”råd” att slänga i mig sisådär 2000 kcal.

Vid midnatt körde Jiman hem oss och sällskapet fortsatte natten på Stureplan. Ibland är det skönt att vänta barn. Man kan åka hem och lägga sig på soffan i stället. Det blir i och för sig sängen för min del nu då jag har sju möten bokade i morgon. God natt!

f14f8dbca63e11e3a90f12d3efa47a40_8

1 kommentar

    • davve9 mars, 2014 kl. 17:03
    • Svara

    Du gör att jag blir motiverad att börja träna igen. Du är grymt snygg. mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.