Nu är det äntligen helg och tid att göra allt viktigt

Vilken dag det har varit. Vi vaknade vid sju för att gå till den sista omgången av föräldrakursen. Idag skulle barnmorskan gå igenom allt som är värt att veta inför förlossningen. Det är så mycket jag inte hade koll på men Hannah hade redan läst det mesta och känner sig nu superlugn. Visst, hon är spänd och förväntansfull inför dagen D men hon har kommit till insikt att det nu inte går att förbereda sig mer utan ta det som det kommer och göra vad man kan för att få det till en speciell upplevelse som kommer att förändra våra liv totalt framöver.

Appen visar just nu att det är 23 dagar kvar till förlossningen och det börjar kännas att det drar ihop sig. I morgon ska vi packa BB-väskan och skriva förlossningsbrevet. Sedan är vi redo! Just nu sitter Hannah i soffan och känner hur bebisen hickar där inne. Magen rör sig som om det vore en alien i den när han viftar på armarna och benen. Åhhh…kan han inte bara komma ut nu. Eller, nej inte nu men på onsdag kanske. Behöver någon dag till att förbereda mig mentalt.

Dagens träning blev ett lite kortare pass på Planet Fitness. Jag körde lite rygg och avslutade med biceps. Riktigt nice trots att jag kände mig stressad då jag skulle iväg på några möten. Det är så typiskt att jag kollat fel i kalendern och kom till stan en timme för tidigt. Jag kunde ha tränat längre men insåg efter en stund att det var ganska skönt att sitta i en hotellobby och pilla med mobilen med en Verve i handen. Det är sällan jag har en timme över att bara ta det lugnt på.

Nu ska jag sova. I morgon är det en fullspäckad dag. Ett möte vid lunch och sedan utbildning på Berns. Efter det ska jag och mitt team förmodligen sätta oss någonstans och planera framtiden över en bit mat eller liknande.

Nu ska jag komma i säng i god tid för en gång skull. God natt!

3 kommentarer

  • Sammy15 mars, 2014 kl. 12:54
  • Svara

  Hej! Bra och informativ blogg du har. Har några frågor angående träning och kosttillskott:

  1. Vad tycker du om Celsius?
  2. Behöver man dricka proteinshake efter konditionsträning?
  3. Det sägs ju att man inte ”får” träna samma muskelgrupp flera dagar i rad för att man då istället bryter ner musklerna, men de som jobbar med att lyfta tunga saker dagligen verkar ju inte bryta ner sina armmuskler för det?
  4. Är det sant att CLA inte fungerar om man tar det i samband med måltid? Hur långt innan måltid ska man ta det då?

  Hoppas du svarar på en eller flera frågor.
  Mvh, Sammy

  • Sammy15 mars, 2014 kl. 14:33
  • Svara

  Jag kom på ännu en fråga… du skrev i nåt inlägg att 1 gram kolhydrater binder ett antal gram vätska. Betyder det att en person som äter kolhydrater alltid kommer ha mer vätska i kroppen än en som äter LCHF? Och hur blir man av med vätskan om man inte vill utesluta kolhydraterna helt?

  • Ellinor15 mars, 2014 kl. 16:17
  • Svara

  Hej lailani! Kom på en sak precis nu, som inte har med ditt blogginlägg att göra men som jag tycker är en intressant fråga ändå och vem är bättre än dig på att besvara frågor, here it comes!
  Jag brukar oftast ta två proteinbars, vanligast questbars, tillsammans med en celsius till bion eller liknande på helger, men vad är egentligen bäst? För en salt och blandat påse blir ju nästan samma kalorier, men det innehåller ju socker och diverse.
  Men, vad är egentligen bäst? Och är det lättare att bränna kalorierna än sockret från godiset?
  Hoppas du förstår mitt tänk!
  Med vänlig hälsning, Ellinor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.