Nu förbereder vi oss tillsammans inför Superior race

superiorrace

Nu är det dags. Dags att ta ett beslut. Beslutet är så klart att delta på årets absolut roligaste race!

Superior Race arrangerar nordens tuffaste obstacle race. Loppen kommer att hållas i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Ett Superior Race innefattar 21 militärinspirerade hinder placerade utmed 10 km krävande löpning. Du får krypa under taggtråd, klättra rep, välta däck, ta dig igenom isvak, skjuta prick med paintballmarkörer, möta gladiatorer kända från TV och en massa andra galna och spännande hinder.

Superior Race är utan tvekan det mest ultimata race du varit med om!

Maila gärna mig om du tänkt delta. Det är kul att höra vilka bloggläsare som är där och antar utmaningen med mig. Klicka gärna på PT Philip när ni anmäler på hemsidan.

Ni hittar den officiella sajten här: http://superiorrace.se/

superiorrace_gladiatorerna

 

3 kommentarer

  • Anna17 mars, 2014 kl. 13:36
  • Svara

  Hej! Jag har en fråga som du kanske kan svara på… Dagen efter jag har kört ett hårt pass känns det som att jag inte blir mätt på samma sätt som de andra dagarna… Ska jag he efter och äta lite mer eller stå ut? Är ofta väldigt slö och öm dessa dagarna också!

  Motiverande blogg alltså! Älskar den! :)

  • Alex18 mars, 2014 kl. 18:03
  • Svara

  Hej Philip! Tack för en fin blogg. Jag är intresserad av hur en långtidsfasta fungerar, alltså en fasta på ca 10-14 dagar med endast vatten som tillåtet intag. Det vore intressant ur ett viktmässigt och hälsomässigt perspektiv hur det här kan påverka ens hälsa. Är detta något som du har någon vetskap om? Mvh Alex

  • Cassandra19 mars, 2014 kl. 00:17
  • Svara

  Klart man ska ställa upp i racet, redan anmäld!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.