Nya Loka Crush – en ny fruktig naturlig dryck

lokaa_crush_med_fruktjuice

Idag fick jag en fruktkorg med tre nya spännande Loka sorter. De heter Loka Crush och är bubbelvatten med extra fruktjuice, 14% om man ska vara exakt. Loka Crush innehåller endast naturliga ingredienser och man slipper på så sätt sötningsmedel, konserveringsämnen och färgämnen. Smakerna syrlig citron, somrigt hallon och sött päron ersätter läsk när värmen kommer, iallafall för min del. Jag tycker de är riktigt goda och de påminner mer om kolsyrad saft än läsk eller smaksatt bubbelvatten.

Snabbfakta om dryckerna:

– Vatten från hälsokällan i Bergslagen
– 14% fruktjuice
– Sötma från frukt
– Naturliga aromer
– Inga konserveringsmedel
– Inga färgämnen
– Inget sötningsmedel
– 60% färre kalorier jämfört med läsk

Loka Crush lanseras i butikerna under vecka 15.

1 kommentar

  1. Citronvarianten är riktigt god! Den enda jag smakat dock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.