Så här ser första halvan av dagen ut för mig

bode_burn_aloe_vera

Min perfekta start på dagen.

Så här der det ut i mitt kök när jag vaknar.

Direkt när jag vaknar: En shot Aloe vera Nectar med tranbär och äppelsmak på tom mage.

30 minuter senare: En burk Bod-e burn som innehåller bland annat 20 gram protein för musklerna, fibrer för mättnadskänslan och koffein för att göra mig pigg och vitaminer och mineraler motsvarande tre fat med frukt och grönt för att optimera kroppens funktioner.

En timme efter Bod-e burn dricker jag en proteindrink (One Whey) och fortsätter med proteinpåfyllning i form av drinkar fram till middagen. Innan middagen tränar jag oftast och före träningspasset blir det burk nummer två av Bod-e burn och direkt efteråt 50-100 gram Ahlgrens bilar för att fylla på med snabba kolhydrater.

2 kommentarer

1 ping

  • Linus4 mars, 2014 kl. 23:03
  • Svara

  Hej Philip!

  Är du involverad i Forever eller hur kommer det sig att du använder dig av deras produkter ? :)

  1. Jag har varit tidigare och gillar Aloe vera shoten. Därför är jag fortfarande kund.

 1. […] Vaknar – Dricker en shot Aloe Vera gel på tom […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.