Sköna söndag – varning för bild som kan förstöra din diet

Det var en skön dag idag med massor av sol och vårvärme. Det är sjukt hur vi svenskar förändras så fort det blir tio grader ”varmt” ute. I länder söderut är det vinter när det är tio grader haha.
Jag startade dagen med en sovmorgon tillsammans med Hannah. Vi låg och pillade med mobilerna ett bra tag innan vi gick upp. Jag tog ut hunden och tog en lång dusch när jag klivit upp. Under tiden gjorde Hannah frukost. Ni kan gissa att det var skräckblandad förtjusning när jag kände doften och såg vad hon ställt på bordet. Jahopp, då blir den en paus från dieten idag tänkte jag. Haha, hon är inte alls på samma spår som jag när det gäller att få fram mina rutor. Det gör inget. Mat är kärlek och jag stoppade i mig pannkakorna med gott samvete.

8462ac82a78a11e3be76120767b6cfad_8

Efter frukosten (eller brunchen kanske man ska kalla det) begav jag mig bort till Hötorget för att ha ett möte. Det är så kul att träffa alla nya människor och få hjälpa dem mot en bättre hälsa. Det blev ett lyckat möte och efter det träffade jag min barndomsvän Brosk som jag inte sett på ett bra tag nu. Han har den senaste månaden både hunnit gifta sig och varit i New York så vi hade en del att ta igen. Han och hans tjej är också gravida dessutom. De väntar en flicka åtta veckor efter oss. Snacka om baby boom nu. Tre av Hannahs bästa vänner är också gravida.

1 kommentar

    • elin11 mars, 2014 kl. 17:02
    • Svara

    Hejsan!
    Skulle inte du kunna vissa några grymma rumpövningar och även tipsa om vad man ska tänka på för att få en fast och snygg bakdel till sommaren. Skulle vara mycket tacksam för detta :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.