Special K Cracker Crisps

special_k_cracker_crisps_kellogs

Ääääntligen! Ett gott och mindre onyttigt alternativ till chips. Cracker Crisps är luftpoppade. De varken friteras eller bakas. Därför har chipsen en lägre fetthalt än vanliga chips. De är extremt smakrika och därför blir man ”mätt” på bara en näve och inte som i vissa fall där man måste äta ofantliga mängder av nyttiga snacks för att få den där tillfredsställelsen. För mig är det nämligen smaken och konsistensen jag är ute efter och inte mättnadskänslan eller energiinnehållet.

Det är inte något ni ska tillföra er kost om ni äter bra idag men ersätt gärna chips och liknande om ni vill unna er någon dag i veckan. De finns i flera olika smaker och håller sig fräscha och krispiga trots att kartongen varit öppen ett par dagar.

Innehållet i en hel kartong väger förresten bara 80 gram och med tanke på att man bara behöver max en fjärdedel för att mätta smaklökarna får man i sig cirka 20 gram crackers vilket ger endast 4,6 gram kolhydrater och 0,5 gram fett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.