Underbara fredag

Idag blev det ingen träning. Jag hade fullt upp hela dagen och prioriterade jobb framför eget pass. Jag tror jag behövde lite vila efter att ha slitit många dagar i rad. Jag hade slut på muskelgrupper att träna då de alla behöver återhämta sig lite grann nu. Istället blev det PT pass, möten i stan och så hängde jag en stund med Tobbe och planerade veckorna framöver. Alexandra ”Kissie” skjutsade mig från Odenplan in till stan och jag passade på att snacka sociala medier med henne och hon berättade att hon snart är med i ett program på tv som handlar om stalkers. Ska bli spännande att se då det inte är mer än rätt att dessa obehagliga människor ställs mot väggen.

Ikväll har jag och Hannah tagit det lugnt framför tv:n. Det är skönast så när man vet att bebisen kan vilja komma ut när som helst. Ena stunden vill jag att hon ska föda idag och andra stunden vill man ha ett par dagar till på sig att förbereda sig mentalt. Ni lär märka när det är på G så jag antar att ni är lika spända. :)

ps. Jag har tagit mig an ett projekt. En kille som ska göra en totalomvandling med sin kropp. Från soffpotatis med dåliga matvanor till framtida fitnesskille. Jag får fria händer med träningen och kosten. Jag kommer att publicera allt ifrån mått, vikt, förebilder och upplägg här i bloggen. Håll utkik i helgen då jag publicerar första inlägget.

philip_kissie

2 kommentarer

    • Virve23 mars, 2014 kl. 11:13
    • Svara

    Hej. Jag undrar vad som hände med tjejen du tränade i höstas, Hanna tror jag att hon hette? :) Tyckte inte att jag såg något slutresultat av hennes insats på din blogg.
    Ha det bra och lycka till med det väntade barnet!

    1. Japp det stämmer. Hon valde att inte fortsätta på grund av personlig anledning. Jag vet inte vad det var men var tvungen att respektera det. Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.