Vad ska man tänka på om man behöver gå ner i vikt?

df04b0c0a70511e3ba3612f3b041e1a7_8

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • ann11 mars, 2014 kl. 17:00
  • Svara

  Hej Philip! Vill först börja med å säga att din blogg är otroligt bra.

  Min kusin(18 år) är stor. Och då menar jag inte lite stor utan hon är väldigt överviktig. Hon är otroligt vacker men hennes övervikt tar bort en så stor del av hennes fina utseende. Grejen är den att hon sitter inte bara still utan hennes kondis och styrka är bra. Hon är väldigt aktiv när det kommer till att träna men jag antar att det är kosten hon måste ändra på. Hon säger att hennes mål detta året är att gå ner i vikt men jag tror inte att hon kommer att ta tag i det… Vad skulle du gjort om din kusin, (som även är en av mina bästa vänner) är såpass överviktig? Jag vill inte vara elak på något sätt alls, utan vill bara hennes bästa och jag vet hur otroligt lycklig och vacker hon skulle bli om hon gick ner i vikt. Eller vad kan jag göra för att hon ska ta tag i det? Jag vill helst inte påpeka henne utan hellre göra så att hon förstår själv om du fattar vad jag menar.

  tack på förhand
  kram

  • Anna11 mars, 2014 kl. 21:24
  • Svara

  Hej Philip! Vet inte om du är sponsrad av Fitnessguru, att det är därför du använder dem – men OneCheat, funkar det? Har köpt dem och åt en dag när jag unnade mig, kan de ha gjort någon skillnad?

  Jättebra blogg :)
  Anna!

 1. Hej
  ville bara säga att jag tycker du driver en grym blogg! Man blir riktigt motiverad den! :)

  /Niklas

  1. Tack Niklas!

  • Anna12 mars, 2014 kl. 22:06
  • Svara

  Hej! Får jag fråga en sak, du är ju deff-mästaren verkar det som och litar på din kunskap? :)

  Jag har ätit felfritt i fyra veckor och gått ner från 57 till 54. Åt sedan lösgodis efter detta och dagen efter vägde jag 56. Är detta vatten tror du eller kan man lägga på dig detta som fett direkt / ga förstört fyra veckor under en dag? Tråkigt liv det blir då tänker jag… Är en riktig godisråtta som samtidigt vill va i form.

  Vad tror du som proffs?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.