Var med och prata rökning på ett nytt sätt

nonsmoking_generation_philip

Jag är som ni kanske vet en stolt ambassadör för A Non Smoking Generation. Idag börjar deras veckolånga kampanj där jag och ett par andra kommer att berätta om hur vi ställer oss till rökning och varför det är viktigt för alla att få växa upp i en rökfri miljö.

Ni vet att jag snart kommer att bli pappa och jag tänker göra vad jag kan för att minska risken för honom och alla andra barn att någon gång i framtiden fastna i ett rökberoende.

Skräckpropagandan i dagens samhälle har skapat en nyfiken generation som gjort rökning spännande och förbjudet vilket tyvärr haft motsatt effekt på våra unga och genom rädslan börjar många unga att röka för att stilla nyfikenheten som finns.

Genom den nya kampanjen Fear Clinic kan vi ta tempen på våra rädslor och utmana oss själva för att se hur mycket vi faktiskt vet om rökning. Detta är ett riktigt hjärteprojekt för mig och jag är så glad över att vara en del av detta!

Läs mer om Non Smoking och projektet Fear Clinic här: http://www.nonsmoking.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.