Vill du ha ut något mer av livet?

IMG_5006

Som ni vet har jag och många av mina vänner tagit tag i vår framtid och bygger upp en stor business i hela Sverige och även utanför landets gränser. Företaget heter Vemma. Alla är välkomna och alla har samma förutsättningar att lyckas. Världens roligaste jobb om ni frågar mig. Dessutom trivs jag att jobba med hälsa och hjälpa andra mot en bättre sådan och samtidigt ekonomisk trygghet.

Jag vill att ni läser en text nedan som får en att fundera en gång extra över vad livet egentligen innebär. Varför går många runt och hoppas på turen? Varför tar fler inte tag i sitt liv och gör det som kan kännas obekvämt i början för att kunna njuta i framtiden. Alla tycker att saker och ting är obekväma men skillnaden mellan en framgångsrik och en icke framgångsrik är att den framgångsrika gör eller har gjort det ändå. Om och om igen tills de blir bekväma i det.

Jag vet som PT att många inte ser sommaren 2015 när de tränar utan de vill bara få snabba resultat inför säsongen. De inser inte att om de fortsätter som de gör nu kommer de få en dubbelt så snygg kropp nästa år. De flesta lägger av under sommaren och kommer på att det är dags att börja träna nästa år när solen tittar fram igen. Samma sak gäller med ekonomin och framgångar. Många förstår inte att idag 2014 finns det mängder av sätt att tjäna pengar vid sidan om ett traditionellt jobb där man får lön den 25:e varje månad, har fasta arbetstider och en chef som talar om vad man ska göra. Det är den chefen som kommer att ha råd att åka på semestern man drömmer om och bo i huset man alltid velat ha.

En del trivs med det men många skulle vara världens lyckligaste om de kunde leva livet på ett annorlunda sätt. Låt inte lotto bli det enda hoppet utan fundera på vad du kan göra själv. Det där lilla extra. Om du vill ha ett verktyg som fungerar till 100% och gjort det i 10 år i nästan 60 länder så är du välkommen att höra av dig till mig så berättar jag mer. Jag är på väg spikrakt uppåt och jag vill ta med dig på resan.

Nu till texten jag nämnde i början.

Tänk dig att det ringer på dörren och när du öppnar står det en liten torr statistiker där.

Du hälsar men han svarar inte. Istället rotar han fram ett papper från sin väska, harklar sig och börjar läsa högt:

• Du får 30 000 dagar i livet om du har tur. Sedan är du död. Borta. Nedgrävd. Och du sitter i soffan och flippar med fjärrkontrollen varje kväll utan att hitta något du verkligen vill se. Allvarligt talat, vad är det med dig egentligen?

• Den genomsnittliga människan tillbringar fjorton år av sitt liv sittande i en soffa.

• Om du tjänar mer än 200 000 om året så är du rikast i världen. 99 % av världens befolkning tjänar mindre än du. Du är redan rik så vad väntar du på?

• Över en miljon svenskar vantrivs på jobbet enligt en undersökning som arbetslivsinstitutet gjort. Det är mer än var tredje fastanställd. Är en av dem du? Varför då?

• Varje år går ungefär 36 500 svenskar in i väggen och slutar på jobbet – 100 om dagen.

• Sannolikheten för att få sju rätt på Lotto är 1 på 6 724 520. Det är som att fylla ungefär sexton fotbollsplaner med dricksglas där 6 724 519 glas innehåller urin och ett glas innehåller äppeljuice. Hittar du glaset med äppeljuice?

• Sannolikheten för att vinna en miljon eller mer på triss är 1/55556. Det är som ställa upp hela Gotlands befolkning på rad och stoppa ett kuvert med en miljon i fickan på en av dem. Ditt jobb är att hitta rätt person.

• Sannolikheten att vinna mer än 100 kronor på triss är 1 på 667. Det är som att köpa en lott varje dag i sitt liv och kanske vinna hundra kronor vartannat år.

Mannen knastrar med pappret lyfter på hatten och tackar för sig. Du står där som ett fån.

Vad han egentligen säger är att vi ska ta över ansvaret för våra liv och göra något fantastiskt av dem, kämpa lite mer och bli allt vi kan bli, sluta lita på turen och få ändan ur vagnen – och att göra det nu! Ha ett realistiskt förhållningssätt till livet och lev för allt vad du är värd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.