Alex Morton gör det igen

Alex Morton är fantastisk. 23 år gammal och har på tre år jobbat ihop flera VD löner per månad. Jag träffade honom i München i höstas och då hade jag ingen aning om vem han var. Jag såg hans, glöd, passion och förmåga att motivera andra människor. Idag har jag full koll på vem han är och hur han arbetar och därför är han nu en av mina förebilder. Ta 15 minuter och kika på det här klippet så ser du vad jag menade med att Vemma kommer bli företag nummer ett.

Som ni märker är det en del Vemma-inlägg nu men det är för att det händer en massa med företaget för tillfället och så är det mitt jobb och eftersom jag skriver om mitt liv i min blogg får ni ta del av den delen med. Nu vill jag dessutom ha med så många av er som möjligt på min resa i företaget Vemma så se det som en inblick innan ni bestämmer er för om det är något för er eller inte. Kanske vill ni bli min kollega och ha mig som coach?

morton

Som sagt… 23 år gammal. Checken ovan visar vad han tjänat sedan April förra året. För tre år sedan festade han och spelade fifa som vilken ungdom som helst. Han hade inte koll på hälsa som du och jag och hade ingen aning om vad affiliate marketing är. Idag drar han in halvmillen i månaden inom samma företag som jag började med för ett par månader sedan, med samma produkter, samma app, samma förutsättningar, ja det finns inget som skiljer sig över huvud taget förutom att han har jobbat 2,5 år längre än jag och 3 år längre än du. Dessutom fanns varken Bod-e konceptet, Verve Bold, Partea och alla de andra produkterna då. Inte heller fanns appen i telefonen och dessutom fanns inte ens instagram och vemmas tekniska plattform vad inte vad den är idag. Det innebär att vem som helst kan nå hans resultat på i princip halva tiden nu. Hur länge pluggar en random svensson på högskola för att ha 150.000 kr i studieskuld och vara arbetslös på obestämd tid? Vad har du gjort de senaste tre åren? Hur ser ditt liv ut om tre år? Det finns alternativa vägar att gå för de som vill göra karriär utan krav på tidigare utbildning, ålder, kön osv.

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Elin29 april, 2014 kl. 21:23
  • Svara

  Måste du skriva så mycket om Vemma? Tror inte att så många av dina läsare bryr sig.

  1. Jag skriver om det som är aktuellt i mitt liv. Hade jag pysslat med blommor hade jag skrivit om det. Eller bakning. Dessutom har vemma med hälsa och viktminskning att göra och högst aktuellt i min blogg som handlar om det. Det är valfritt att klicka sig in här :)

  • Sandra Wennerberg1 maj, 2014 kl. 18:40
  • Svara

  Jag förstår inte vad det där konceptet går ut på? Att sälja drickor och tjäna miljoner på det?

  1. Man dricker en valfri produkt och är en nöjd kund. Vill man kan man rekommendera dem för sin omgivning tillsammans med många andra och ta del av omsättningen. I takt med att företaget växer får man högre lön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.