Andra natten gick bra

image

I natt fick vi alla tre lite mer sömn. Inte jättemycket men precis lagom för att fungera som en vanlig person.

Nu när det dag 3 och det är strax dags att åka hem. De vill bara kolla så amningen funkar bra en sista gång innan Hannahs mamma kommer och plockar upp oss. Hemma är dessutom min syster och Theo och väntar på att få se den lille.
Barnläkaren var på rummet för en stund sedan och undersökte Oliver. Allt såg bra ut och han hade bra färg på kroppen. Det är så skönt att allt varit bra hittills. Jag var så orolig att det skulle vara något som inte är som det ska med honom. Jag lugnade mig mer och mer för varje sak jag kunde bocka av från min mentala lista efter födseln. Man är ju orolig för sitt barns hälsa innan man sett att allt är okej.

Nu var barnmorskan precis inne och vägde honom. Han har gått ner 255 gram sedan födseln vilket är under 10% av sin kroppsvikt och det betyder att det är ok att åka hem nu.

2 kommentarer

  • Sanna3 april, 2014 kl. 16:18
  • Svara

  Hej Philip och grattis till bebisen..

  Jag har en fråga, jag har alltid älskat löpning, att bara springa å springa och rensa tankarna. och så tar löpning bra på min kropp!
  Nu har jag fått ont i hela vänstra sidan, från rygg, lår, knä och till och med ner i foten?! ingen sjukgymnast vet vad det kan vara, någon säger för mycket svank någon säger för dåliga coremuskler och att jag kanske aldrig mer kan springa och att jag bör börja med spinning och crosstrainer cardio för fettförbränning (vill gå ner i vikt och få fram musklerna) för att vara exakt 5 kg. Kör på kostschema och har tidigare kört med pt men hon kan inte heller sätta fingret på vad problemet är. Jag tycker i alla fall att både spinning och crosstrainer ÄR SKITTRÅKIGT!! och det känns som om det inte alls ger samma fettförbränning som löpning? Är det så? vad är din åsikt om konditions övningarna jag nämnt?

  Tack för svar, mvh, Sanna.

  • Ewa3 april, 2014 kl. 19:24
  • Svara

  Grattis grattis till den lille
  Må gott
  Ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.