Äntligen fredag!

Fredag idag! Underbart. I natt sov vi alla tre riktigt bra. Hannah gick upp två gånger för att mata och byta blöja men annars blev det bra sömn för alla. Att vara föräldrar är inte direkt påfrestande för någon av oss än så länge. Det är mest sömnen för Hannah som nu blir lite oregelbunden men hon kan ta igen en del under dagarna. Vi låg kvar i sängen fram till lunch med Oliver mellan oss. Där låg vi med våra mobiler i händerna och jag passade på att ringa några samtal, gå igenom sociala medierna och planera inför helgen. Det känns underbart att efter allt slit få ha sex lördagar och en söndag varje vecka. Hannah är glad att jag är hemma med henne så mycket som jag är med. Planen är att kanske spendera tid i ett annat lite varmare land i framtiden då vi inte är beroende av vart vi bor. Innan det sker är det dock mycket som måste göras och jag jobbar för fullt på det. Jag tror mina klienter uppskattar om det inte sker riktigt än också haha.

Om en stund ska jag dricka min Bod-e burn, stoppa i mig extra aminosyror och gå ner till gymmet för att köra ett benpass. Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på känslan att få ta i. Ni som är inne i en bra träningsperiod förstår vad jag menar. Det är förresten helt sjukt att säga att jag är inne i en bra träningsperiod när vi fick barn förra veckan. Det är så många som sa att min träning kommer att bli lidande osv osv. Den har inte påverkats något alls om man bortser från en veckas vila när Oliver föddes. Det var dessutom en bra vila då min kropp gillade att få återhämta sig ordentligt.

1 kommentar

    • Lina11 april, 2014 kl. 17:20
    • Svara

    Haha jag fick läsa om den där meningen med sex lördagar och söndag varje vecka flera gånger innan jag förstod vad du menade och inte nåt annat ;)
    Härligt det låter med flyt i träningen, jag LÄÄÄNGTAR tills Bullen i ugnen kommer ut om 2 månader och jag också kan komma igång med promenader och träning så småningom. Har inte gjort ett dyft i träningsväg sedan v 10 pga foglossning (har dessutom ett fysiskt krävande jobb som sjukgymnast), men idag var sista dagen på jobbet så jag ser ljuset i tunneln nu :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.