Bod-e 12 veckors viktminskningsprogram

Hej! Jag startar vemma bodes 12-veckors utmaning idag och tänkte kolla med dig om du har några tips på personer som förutom du använder produkterna?
Frida

SVAR: Vad kul att du ska köra enligt Bod-e programmet. Jag vet flera stycken som fått otroliga resultat av 12-veckorsutmaningen. Tyvärr är det ingen av dem som bloggar så det är svårt att hänvisa till dem i sociala medier men de har alla gått ner en hel del kilon.

Jag har däremot väldigt många vänner och nästan alla mina klienter dricker viktminskningsdrycken Bod-e Burn och trivs väldigt bra med det oberoende av kostval.

Du och ni andra som är intresserade av hela konceptet kan se ett par av dem som lyckats och dokumenterat det via Vemmas Bod-e hemsida här: http://www.vemma.se/bode På sidan kan ni läsa allt som har med Bod-e viktminskningsprogrammet att göra.

För er som undrar vad Bod-e utmaningen är så kan jag enkelt beskriva det som en effektiv metod att gå ner i vikt med världsledande produkter och experthjälp av Chris Powell från Extreme makeover weight loss edition via en prisbelönt app i telefonen. Där får ni expetrhjälp i form av video, text och recept med inköpslista. Enklare kan det inte bli och vem vill inte ha en PT i fickan om dagarna.

161083

Sköt dig under 12 veckor och du har chans att bland annat vinna:

Stora priset:

Helgavstickare för två till Paris/Barcelona/London – du väljer!
Flygbiljett tur och retur
Boende på lyxhotell
Transfer
500 EURO i kontanter att spendera på vad du vill

Vill ni köra 12 veckors utmaning och beställa hem produkterna som ingår så är det bara att maila mig så ska jag berätta vad ni behöver, hur ni beställer och vara ert stöd under resan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.