Bod-e föreläsning i Stockholm, Jönköping och Malmö

585f9934bd8c11e3a2ac0002c9de9eec_8

Nu skulle jag egentligen stått och hållit föreläsning för 100+ personer om effektiv viktminskning med Bod-e konceptet här i  Stockholm men eftersom jag inte haft tid att förbereda mig på grund av förlossningen fick jag stå över den här gången. Istället tar PT Karin hand om min del vilket kommer att gå hur bra som helst. I morgon är det i Jönköping (Eurostop kl 19) och på tisdag i Göteborg (Scandic Opalen, Engelbrektsgatan kl 19). Tyvärr har jag ingen möjlighet att vara med där heller men många duktiga ska tala.

Är det någon av er läsare som vill lyssna så hör av er till mig omgående via mail. Det är gratis så länge ni hör av er till mig. Missa inte tillfället att höra om en effektiv metod att bränna fett och bygga muskler.

Läs gärna framgångshistorierna av de som lyckats förändra sina liv med Bod-e ==> Framgångshistorier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.