Jag och Linnéa hjälper er i Västergötland

Som ni vet arbetar jag med ett företag som heter Vemma. Företaget tillverkar ekologiska vitaminshoter med massor av mineraler, grönt te, mangostan och aloe vera. Vitaminshoten kan man antingen dricka som en shot på morgonen eller få i sig den i form av en nyttig energidryck, viktminskningsdryck och snart även iste och iskaffe som då blir marknadens nyttigaste alternativ.

Vemma gör inte traditionell reklam via tidningar, tv osv utan vi konsumenter som gillar produkterna rekommenderar dem vidare till andra efter att ha blivit utbildade. Min uppgift är att hjälpa andra att komma igång med Vemma och få en extrainkomst på någon tusenlapp upp till en eller flera heltidsinkomster per månad. Dessutom får vi lön varje fredag så man slipper vänta på den 25:e varje månad.

Hur som helst är mina timmar per dygn begränsade och jag hjälper för tillfället folk i flera städer i Sverige att starta sina egna verksamheter och därför kommer jag nu ta hjälp av en otroligt driven tjej som fått fantastiska resultat på kort tid. Linnéa heter hon och jag lärde känna henne i höstas via en gemensam vän. Linnéa växte upp i Västergötland och har därför ett brett kontaktnät där. Idag pendlar hon mellan Vårgårda och Stockholm för att tillsammans med mig och de andra i teamet bygga upp ett brett nätverk med de som är sugna på att jobba med oss.

linnea_gold_leader

På bara ett par månader har Linnéa tagit sig till positionen Gold inom Vemma och har en helt okej extrainkomst. Jag vet att hon inte nöjer sig med det utan hon kommer att kämpa tills hon är i toppen inom företaget och kunna leva ett liv som många drömmer om.

Jag tänkte att ni i Västergötland ska få hjälp av Linnéa på plats och mig på distans att hoppa på tåget med oss och syssla med något riktigt roligt och hälsosamt vid sidan om ert ordinarie jobb eller skola. Jag lovar er, det är sjukt kul och otroligt utvecklande.

Jag lät Linnéa berätta kort om sig själv så här kommer det:

linnea_vemma

Hej, jag heter Linnéa Kempe och är 22 år gammal. Jag är från Vårgårda (ca 7 mil utanför Göteborg). Bosatt i Stockholm men pendlar mycket mellan öst- och västkust pga jobb, familj och vänner på flera håll.

Jag är en positiv, glad, utåtriktad, ödmjuk, driven, självgående, ansvarsfull och målinriktad tjej.

Intresserad av träning, sport, kost och hälsa. Spelat fotboll sedan unga år och stor erfarenhet av ledarskap i både fotboll, musik, dans och diverse barnaktiviteter. Innehar högskoleutbildningar inom ledarskap, organisation, psykologi, sociologi och pedagogik bl.a.

Stor organisatorisk förmåga som gett utlopp i flera olika organisationer och jobb. Innehar erfarenhet som teamledare på stort postkontor med ca 30 anställda. Kansliansvarig i stora Världscupstävlingar i cykel med den främsta eliten.

Jag har rest runt i stora delar av Europa, Asien, Oceanien och Nordamerika under flera längre perioder. Genomgått en stor personlig utveckling under bara några år och kommit till insikt med att drömmar endast uppfylls om de blir mål. Med rätt verktyg, strategi och en stark tro på sig själv kommer man oerhört långt. För att nå framgång måste man vinna över rädslan att göra misstag!

(Vågar du ta risker eller förblir du en person i ekorrhjulet? Enbart du själv bestämmer din väg genom livet – ingen annan.)

Instagram: linneakempe
Twitter: @linneakempe

Så vad tycker ni? Det kanske är värt att ta reda på lite mer information. Vemma är något för alla som gillar hälsa. Maila mig om ni vill veta mer, komma i kontakt med Linnéa eller bara undrar något. Ställd dig frågan, har jag råd att missa den här chansen? philip@lailani.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.