Kliniska studier på Verve

mobile_verve

De flesta vet att energidrycker över lag inte är hälsosamma för kroppen och att det dricks väldigt många olika sorter i både träning- och festsammanhang.

Det finns ett undantag och det är Vemmas energidrycker. Jag har informerat er om att de är i absolut världsklass, med kliniska studier, extremt nyttigt innehåll och framförallt är det bevisat att de inte påverkar kroppen negativt. Tanken är att man ska dricka en om dagen för att få i sig antioxidanter och en massa andra nyttigheter.

Ni som vill veta mer rekommenderar jag starkt att titta på videon nedan. Jag har inget emot celsius som är den dryck som efterliknar verve mest men nu kanske ni förstår varför den inte ens kommer i närheten med sitt innehåll.

Är ni det minsta intresserade av hälsa så håll koll på Vemma framöver. Under mina 10 år i branschen har jag aldrig sett ett mer innovativt företag som tar fram rätt produkter vid rätt tillfälle och som lägger ner allt de kan på att göra dem till världens bästa. Ni har bara sett början av Vemma och den här helgen har många av nyheterna släppts så jag kommer att informera er fortlöpande här i bloggen.

Jag vill att ni tänker på Vemma som Facebooks första år. Eller som när första iphone släpptes. Eller när Google lanserades. Där är vi nu. Ett helt unikt företag med så pass stor insikt i trender, hälsa, viktminskning, sociala medier, mobil teknik, användarvänlighet med mera att det bara är en tidsfråga innan varje svensk känner till företaget. Vad som kommer hända kommande år kommer ni tappa hakan när ni får se och för tillfället är vår VD semifinalist i Earnst & Youngs prestigefyllda Entrepreneur of the Year Award, som han dessutom vunnit förut. Vemma som företag har dessutom vunnit över 100 företagspriser senaste tre åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.