MegaRed Omega 3 krillolja 300 mg

mega_red_omega_3

Min vän Ida Brusbäck frågade mig om jag har lust att prova en ny omega 3 krillolja som släppts. Givetvis vill jag prova och ett par dagar senare fick jag ett par burkar att testa. MegaRed omega-3 krilloljan jag fått prova innehåller 300 mg olja från 100 % antarktisk krill. Den är rik på omega-3-fettsyror. Oljan är förpackad i små kapslar som är lättsmälta och lätta att svälja utan fiskliknande eftersmak. Dagsdosen är 1-4 kapslar och fyra kapslar innehåller totalt 1200 mg krillolja varav EPA 144 mg och DHA 66 mg.

Det är svårt att ge ett omdöme så här efter att ha provat dem någon dag bara men jag tycker de verkar bra. Jag kommer dock få pilla i mig en hel del kapslar när jag drar ner på fettet i kosten i slutskedet av deffen och då skulle det inte skada med större kapslar. :)

500 mg kapslar kostar 349 kr på apoteket http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=253799

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.