Mycket sol idag

935518_10151635479725659_927162772_n

Ny vecka! Underbart! Jag ser fram emot att mina vänner kommer hem från Las Vegas så vi kan jobba vidare med Vemma nu när det hänt en massa nytt. I dag tränade jag två personer i Vasaparken och jag måste säga att det känns flera timmar efteråt i kroppen. Inte att det var jobbigt utan den eländiga pollenallergin. Jag hade dessutom tagit allergitablett innan. Nästa år är det jag som vaccinerar mig. Eller så flyr jag utomlands. Brosk sa att det inte finns björkar i bergen i Kurdistan. Det blir skitbra! Eftersom jag körde en del övningar själv med mina klienter så blev det ingen gympass idag utan jag vilar mig för lite tyngre träning i morgon istället. Då blir det axlar eller ben, får se vag jag är sugen på när det är dags.

5b5b3a7ccf1511e38a610002c9df2e02_8

Oliver växer så det knakar. Han mår hur bra som helst och är lugn och fokuserad på det viktiga i livet – äta, sova och bajsa. Inte undra på att många längtar tillbaka till man var liten. Så lite bekymmer man hade då. Just nu ligger han i sitt baby gym och ”tittar” på tv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.