Nu är veckan slut och det är dags för påskveckan

Då är det söndag kväll igen. Det känns skumt när man efter 39 veckor inte längre kunde räkna söndag natt som en ny vecka i graviditeten. Vi såg fram emot varje måndag eftersom det var en vecka närmare förlossningen. Nu är varje vecka som vilken som helst känns det som. Självklart är vi överlyckliga att Oliver nu finns hos oss men ni förstår kanske vad jag menar. Jag måste hitta något annat att räkna ner till. Vad det är vet jag inte än men det dyker säkert upp något snart.

Helgen har varit super! Det blev mycket mys med Hannah, Oliver och Theo och jag hann med att träna två gånger. Dessutom har jag fått en del gjort framför datorn, börjat fila på kapiteluppdelningen i min bok och haft ett par möten med folk som har hört av sig för att veta mer om vemmas produkter.

Veckan som kommer är det inte mer planerat än att ha ett par möten till, träna ett par personer på gymmet och njuta av lyckan att ha presterat så pass bra att jag når femte steget i karriärstegen inom Vemma om ett par dagar och därmed är ett steg närmare min absoluta höjdpunkt i min hälsokarriär.

Nu är klockan 01:44 och jag ska kissa Theo och sedan krypa ner bredvid de andra som sover i sovrummet. I morgon blir det att städa ordentligt för på tisdag kommer en barnmorska hem till oss för att väga och mäta Oliver. Vet inte varför men det känns extra viktigt att allt är på topp då. Det är som att hon kommer för att kolla om vi kan ta hand om honom och ifall han lever under bra förhållande haha. (kanske hon gör, vad vet jag)

God natt!

c5ea6100c31311e3b1280002c99b3c78_8 1515834_649221838447650_911631908_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.