Promenad, god mat och träning

9a112142c64511e38fec0002c9550c5a_8

Idag stannade vi kvar i sängen till strax innan 13. Oliver vaknade flera gånger under natten och ville äta, få blöjan bytt och ha lite närhet. Då får man inte en lång bra sömn utan får portionera ut den under fler timmar. Efter att vi vaknat tog vi det lugnt någon timme och sedan tog vi en lång promenad med barnvagnen. Vi stannade till på Eastanbul på Odenplan för att äta. Deras Köfte med ris är underbar. Det var lite pirrigt att sitta och äta på en restaurang eftersom vi aldrig varit i den situationen med Oliver förut. Vad gör man om han vaknar och börjar gråta. Då är det ett av tre alternativ som gäller – byta blöja, mata eller närhet. Som tur var sov han hela tiden och vaknade inte förrän vi var på Konsum en stund efter. Det räckte med att komma ut ur affären och börja promenera med vagnen så slocknade han igen.

f9b3806ec65811e39def0002c9d3b04c_8

Ikväll blev det ett pass på Delta. Jag körde axlar och la till en bicepsövning för skojs skull. Före passet blev det PWO och Bod-e burn och under tiden blev det isolat-protein. Väl hemma var det dags för pannkakor – det är ju torsdag, woho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.