Rygg idag

27817618cfbe11e3a4070002c9c61498_8

Jag tänkte köra ben idag men när jag satte igång kände jag en lätt smärta i högra knäskålen så det fick bli ett ryggpass istället. Jag fokuserade mycket på latsen och tappade räkningen på hur många chins det blev. Jag är inne i en chinsperiod nu nämligen. Att känna styrkan och friheten att kunna dra upp sin kropp om och om igen, det känns underbart. Jag avslutade passet med sittande vadpress och shugs och sedan blev det att power walka hem för att stoppa i sig en påse påskskum och en proteindrink. Lycka trots regn och kyla ute.

Ps. Viken är just nu 600 gram ifrån all time high. Med andra ord så behöver en deff inte innebära viktnedgång på vågen. Det viktiga är att hålla koll på måtten och fettprocenten.

1 kommentar

    • Patrik Lund30 april, 2014 kl. 11:38
    • Svara

    Glad för att du tar din vikt med lugn och sans då det finns så många som använder det som enda riktmärke för välmående. Tråkigt att du har en skada i högra knäskålen men visar ju också att alla kan ha en dålig dag :) Läser din blogg varje dag och du kommer alltid att vara min förebild för sunt leverne. Fortsätt så Philip. H Patrik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.