Ryggträning idag

4fbfe0d2cbf511e383aa0002c9d3b04c_8

Det har varit fullspäckade dagar men nu är det helg igen så då ska jag försöka hinna ikapp med bloggandet och allt annat som fått läggas åt sidan. Det är skillnad att ha en knatte hamma. Saker och ting som vi alltid gjort tar lite längre tid idag. Helt plötsligt måste man nämligen sätta sig och mata en halvtimme, hålla Oliver i famnen eller bara byta blöja. Jag klagar då inte… att få en son är det bästa som någonsin hänt oss båda.

Idag körde jag rygg med Karar och passade på att fota lite med Dimman på Delta Gym. Jag har ansträngt mig för att hålla ett högt vätskeintag och därför har jag gått runt och känt mig proppmätt hela dagen. Ni vet den där känslan när man blir andfådd för att man har för mycket mat (vätska i det här fallet) i magen. Jag och vätska är fortfarande inte vänner så jag jobbar vidare på det. Jag har hur som helst lagt på mig något kilo sedan jag började med kreatin igen och bombar med vatten. Vågen visade idag 104,7 kg.

1 kommentar

    • Berra25 april, 2014 kl. 12:17
    • Svara

    Min vikt var på 103 och för två veckor sedan började jag med kreatin. Vågen visade i morse 105,5. Har sista tiden börjat gå till jobbet ToR och det tar 60 min. Sedan går jag toR till gymmet vilket tar 30 min. JAg kör 4 pass i veckan på gymmet.
    Vill inte öka i vikt jag vill ju minska.
    Tips? Obs kreatinet vill jag köra med för jag har sista två passen lyckats slå mina rekord i tricepspress samt i bänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.